Etnomix - Turk Nederlands Info Media
Studenten van Turkse afkomst ontplooien zichzelf steeds meer. Velen onder hen houden het niet meer bij MBO maar gaan vaker het hoger onderwijs in en studeren op academisch niveau. Dit zien wij als een investering in kennis en toekomst. Wij vinden dat het grootste gedeelte van de Turkse gemeenschap in Nederland beter geinformeerd kan worden van ontwikkelingen op verschillende vlakken en zo ook meer weet heeft van ‘Know How’. Turkse media in Nederland is meer actief als "Nieuws" media, maar wij willen als "Info" media onze kennis en ervaring overdragen aan Turkse gemeenschap, Turkse ondernemers en de volgende generatie!

TEAM
Wij zijn een team van 40 Turkse academici die in Nederland zijn opgegroeid. Alle leden wonen verspreid door heel Nederland. Meesten hebben hun opleiding afgerond en sommigen zijn zelfs actief in andere netwerk organisaties. Het unieke eigenschap van deze teamleden is buiten hun kennis en ervaring delen ook een vraagbaak zijn voor onze doelgroep. Zij zijn de kern van Infomedia die we opzetten. In toekomst willen we onze team uitbreiden naar 80 academici.

DOELGROEP
Veel Turken die in Nederland woonachtig zijn lopen veel bruikbare informatie mis, sterker nog, brood nodige informatie! Een reden voor het gemis is dat er een algemeen taalgebrek bestaat. Het is van algemene bekendheid dat een deel van de Turkse gemeenschap de Nederlandse taal onvoldoende beheerst en zich niet duidelijk kan maken. Naast het duidelijk maken, hebben we ook een probleem met het vergaren van informatie. Ook hebben we een probleem met het verwerken en begrijpen van informatie die we voor handen hebben. Etnomix magazines heeft hiervoor een oplossing. Dit blad bestaat zowel uit Turkse als Nederlandse taal. De auteurs zijn van Turkse academici die hun kennis en ervaring in beide talen kunnen delen. Dit biedt de Turkse mensen en Turkse ondernemers een oplossing. Zo kunnen ze de ontwikkelingen op bepaalde gebieden die ze in het dagelijks leven bezighoudt, nauwer volgen en up to date blijven.

MAGAZINE
Met onze magazines is ons doel om Turkse gemeenschap en Turkse ondernemers goed te informeren over verschillende zaken. Het gaat ons om de verwerking van recente informatie, ontwikkelingen en deze overdragen aan de Turkse gemeenschap en Turkse ondernemers. Het gaat om recente ontwikkelingen op het gebied van economie, recht, politiek, gezondheid, psychologie, technologie en opleiding.

SEMINAR/WORKSHOP
Hiermee kunnen we Turkse ondernemers kennis laten maken met deskundigen en bedrijven die hen kunnen helpen om hun onderneming succesvoller te maken en netzo belangrijk hoe zij met minder risico kunnen ondernemen of zaken doen! Immers willen we allemaal persoonlijk kennis maken met mensen waarmee we zaken willen doen.

VRAAGBAAK
We streven ernaar om een vraagbaak te zijn voor Turkse gemeenschap en ondernemers. In Nederland zijn wij uniek in de zin van dat wij de eerste zijn om met een team van 40 Turkse academici in staat zijn om onze doelgroep te voorzien van informatie. Samen met onze partners en sponsors streven we ernaar om vragen of problemen die zich voordoen gezamenlijk op te pakken en op te lossen!

300x250

Tanitim Film